Subaru Forester Owners Forum banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
2006 Forester DR6-AWD
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #1 ·
bought this used a few months ago w/145k on it. Lately on startup it's been running rough getting a blinking CEL pending DTC shows P0303/P0304. after it runs a while it runs OK. CEL does go out. Any suggestions? coil pack? if so are are there 2 or 4 packs on this engine? Thx in advance--

Update - just did a visual and it appears to have only 1 coil pack for all 4 cylinders--is this correct? It looks easily accessible if that is the problem. Might go and replace it and see what happens.
 

·
Registered
2010 Forester 2.5 XPremium 4EAT
Joined
·
863 Posts
1 pack, 4 leads.

I replaced mine with those same codes, problem solved.
 

·
Registered
2010 Forester 2.5 XPremium 4EAT
Joined
·
863 Posts
Tip

Use OEM coil and use opportunity to replace leads with NGK, makes a difference IMHO.
 

·
Administrator
2007 Forester Sports XT 4EAT
Joined
·
41,198 Posts
@edhackem welcome to the forum from Oregon! :biggrin:
For the best forum experience, we recommend completing your "Public Profile". Specifically, the "About Me" section (Edit Your Details). This displays every time you make a post on the forum. This will provide information members may need to reply to your forum posts. You can edit this field via the "User Control Panel", aka, "User CP.

If you're using a mobile device, you may need to use a laptop or desktop computer to see all the user tools.

Not completing your Public Profile could result in future threads you create being
until your Public Profile is updated!
Bobby...

['07 FSXT MODding Journal] ['03 X MODding Journal]
 
1 - 8 of 8 Posts
Top