Refresh post status after "Mark this forum read" - Page 2 - Subaru Forester Owners Forum
User Tag List

 1Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #16 of 19 (permalink) Old 12-28-2016, 06:55 AM Thread Starter
Forum Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Northern Virginia
Posts: 6
Car Year: 2016
Car Model: Forester
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
See what you mean now. Can you give me an example site where you see this feature is working automatically without refreshing? Want to see if I can compare settings.
Sure, here are two:
  1. Microsoft Surface Book - Windows Central Forums
  2. TiVo Coffee House - TiVo Discussion | TiVoCommunity Forum
The second one used to look exactly like subaruforester.org, but now the Forum Tools options are scattered around the page. The Mark this forum read option is in the upper left but only appears if you're logged in. The TiVoCommunity Forum updated their web site software a few months ago ... I assume it was an update to the existing software and not an entirely new app.

Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
What the tool should do I think is automatically refresh the page for you, but I'll reserve guess work till I double check
I don't think the other sites are doing a full page refresh ... you don't get the usual page painting as the page loads. And I don't think new posts (made since the page was first loaded) are added to the page.

Thanks for looking into this.

cwb3106 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 19 (permalink) Old 12-29-2016, 05:56 AM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 1,736
Car Year: 89
Car Model: old
Garage
Feedback Score: 0 reviews
Hey,

I took a look into this and it seems like an issue with the Full template so I have sent this over to the creative team to comb through and see if they can figure out what went wrong there. Case#2357856 I'll let you know as soon as I hear word back from them.

~Sheena


スバル
Administrator is offline  
post #18 of 19 (permalink) Old 02-14-2017, 09:10 AM Thread Starter
Forum Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Northern Virginia
Posts: 6
Car Year: 2016
Car Model: Forester
Feedback Score: 0 reviews
Looks like it is working now. Thanks :)
cwb3106 is offline  
 
post #19 of 19 (permalink) Old 02-23-2017, 06:29 AM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 1,736
Car Year: 89
Car Model: old
Garage
Feedback Score: 0 reviews
Happy to hear that they were able to get that to work

~Sheena

スバル
Administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Subaru Forester Owners Forum > Miscellaneous > Forum Help Desk

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1